Termékek Menü

21 OK, amiért velünk a legtutibb!

1.         Lucky Vampire Gang – szerecsés vámpír banda? Igen, igazi kis energiavámpírok, akár a gyerekek. A humor a legközvetlenebb út az emberek szívéhez, amit már gyerekként érdemes elsajátítani. Egy igazi kis huncut mosolyból is már sejteni lehet, hogy egy vérbeli mókamester lesz a gyerkőcből. Naná, hogy büszke vagy rá, és miért ne szerezne örömet, ha egy olyan poénos pólóba öltözteted, mely más arcára is mosolyt csal.
2.         Kollekciónk egyedülálló nem csak Magyarországon, de az egész térségben is unikumnak számít! Ilyet tuti nem találsz még egyet!
 
3.         Eredeti Lucky Vampire Gang termékeket kapsz tőlünk, minden a saját tervezésünk, gyártásunk – MAGYAR TERMÉK!
 
4.         A cég egyik svéd kereskedője kifejezetten bio- és ökotermékekel együtt forgalmazza a Lucky Vampire Gang termékeinket. Minőségi 100% pamut alapanyagokkal és nikkelmentes patenttal dolgozunk, így a legérzékenyebb bőrű újszülöttek is bátran viselhetik puha kényelmes ruháinkat. Ennek fontosságát mi is hangsúlyozzuk!
 
5.         A legprofibb gyártást szem előtt tartva, a minőségből nem engedve Bandatagjainknak folyamatosan akciókkal kedveskedünk!
 
6.         Törzsvásárlóink minden alkalommal azonnali kedvezménnyel vásárolhatnak! Részletek ITT!
 
8.         Ajándékot küldünk minden 10.000,-Ft feletti vásárlás esetén! :)
 
9.        Kényelmes! Hiába vagy szuperanyu-szuperapu, tömegben, szatyrokkal, gyerkőccel a karodon kész mission impossible a vásárlás... pláne, ha még nem is tudod, mit keresel! Inkább dőlj kényelmesen hátra, és nézz szét, élvezni fogod!
 
10.       Raktárkészletről azonnal szállítunk! Ha olyat rendelsz, ami épp nincs raktáron, gyorsan, pár nap alatt legyártjuk Neked. Futárszolgálatunk 1-2 nap alatt kézbesíti csomagodat. Persze ehhez Neked is időben kell utalnod, ha pl. ezt a megondást választod átvételre :)
 
11.        Bankkártyás fizetési rendszerünk biztonságosRészletek ITT!
 
12.       Mobilon is elérhetőek vagyunk már! Yipppiiiííí! :)
 
13.       Folyamatosan bővülő termékkínálattal várunk, igyekszünk mindig valami igazi meglepetéssel előrukkolni. Szezononként külön kollekcióval készülünk Nektek.
 
14.       Ötleteket az életből merítjük, így bárki „magára veheti” cuccainkat :)
 
15.       Egyedi kívánságodat is teljesítjük, termékeinket NÉVRE SZÓLÓAN is gyártjuk!
 
16.       Szeretjük a Magyart! Kalocsai, sárközi, rábaközi motívumok mellett igencsak népszerűek az „I love pálinka” felsők, legyen az gyerkőc, vagy felnőtt, aki hordja. Csukával és magyaros ékszerekkel egészítsd ki megjelenésedet.
 
17.       Ajándékod a vámpírcuccokkal tuti mosolyt, pimasz vigyort vagy óriási derültséget szerez, bárki is kapja! Szuper ajándék haverok gyerkőceinek is!
 
18.       A szülők is választhatnak maguknak felső részt, így mára már az egész család egységesen viselheti a Lucky Vampire Gang termékeit.
 
19.       Számtalan híresség gyermeke hordja a Lucky Vampire Gang ruháit, a mintegy 17 000 Bandatag között sok a külföldi, tehát mondhatni, hogy a márka immáron nemzetközinek számít.
 
20.       Bandánk igazi illusztris társaság, Blog oldalunkon és a Facebookon már rengeteg igaz barátot kovácsolt össze! Babázunk, „anyázunk”, szókimondóan és lelkesen szeretjük egymást. :)
 
21.       Hogyan lehetsz Bandatag? Csupán a hírlevél rendszerre kell feliratkozni, de nyugi, nem sokkolunk senkit spamekkel, max havi 1-2 levél megy ki fontos infókkal. Bandatagként jóval olcsóbban juthatsz hozzá vámpíros cuccainkhoz.

 

Egy Bandatag írta:

“…Szeretném megköszönni, hogy végre vette valaki magának a fáradtságot és megpróbál segíteni abban, hogy az újszülött már az első percektől emberkinézetet kapjon, ami az öltözködést illeti, és ne kelljen úgy mutatnia, mintha most szedtem volna ki a Barbie házból. Barátainktól kaptunk egy body-t elkészülőfélben lévő gyermekünknek. Még a megszületés pillanata előtt számos vidám percet okozott nekünk, nem beszélve a szülészeten dolgozó orvosokról, nővérekről, akik a felöltöztetett babát látva fetrengtek a röhögéstől. Sok sikert kívánok ehhez a nagyszerű ötlethez és remélem, hogy hamarosan már országszerte vásárolhatók lesznek a cuki-muki kismacis förtelmek mellett a Ti termékeitek is."

INGYEN szállíttatjuk ki 10.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Moare Design Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Moare Design Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.