Termékek Menü

​A babaruha a divatvilág első szeletkéje

Még mielőtt megérkezik az az aprócska csoda, akit a szívünk alatt hordozunk majd’ 9 hónapon át, elkezdjük azt a fajta, majdnem hogy kényszeres vásárlást, amit ebben a csodálatos állapotban, szinte minden kismama átél! Annyi babaruhát veszünk, hogy szinte azonnal megtelik a kis szekrény, és leginkább egy újra, nagyobbra lenne szükség, mivel rögtön ki is nőttük a babaruha vásárlás miatt.

Mégis egyfajta euforikus lelki állapotba tesszük mindezt és akkor sem változtatunk ezen, amikor már a valóságban is velünk van a kis jövevény! Azt gondoljuk, hogy a babaruhából sosem elég, pont, mint azelőtt, hogy a női táska és cipő száma nem lehet 100-nál kevesebb! Természetesen menet közben annyi darabot kapunk ajándékba, hogy már azokkal együtt is több darab van, mint amennyit az éppen aktuális kor és méret megkíván! Mindez által nem is csinálunk mást, csak folyton folyvást átöltöztetjük a kis csöppségünket, hogy ő mindig tiszta, csinos és divatos legyen! Hisszük, hogy a mi babánk a legtrendibb, hiszen a mai babaruhák is maximálisan divatosak, ugyanis a készítők éppen erre apellálnak és be is jön az erre épült üzletpolitikájuk! Minden szülő megtalálja a szerinte gyermekére leginkább való darabokat, legyen az vicces, kissé hóbortos, vagy akár a felnőtteket tükröző cukiságokat. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a mai babaruha divat éppen olyan léptekkel halad előre, mint a későbbi korosztályos, nagy divatházak által megálmodott kreációk! Itt is jelen van egy fajta kitűnni akarás, feltűnési mánia hogy már az újszülött csemeténket világmárkás cuccokba tologatjuk, vagy olyan cipőt teszünk a lábacskáira, ami ránézésre is képes önmagát képviselni. Az sem baj, ha az apróság még járni sem tud! A babaruha tejesen kinőtte magát a régi rugdalózós „formaruhákból” és nagy nagy szeletet tudhat magáénak a divat a tortájából.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség

INGYEN szállíttatjuk ki 20.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Pálfi Éva B2W Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Pálfi Éva B2W Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.