Termékek Menü

​A vicces póló tökéletes ajándék

Egy közelgő születésnap, névnap, vagy jeles esemény előtt, igen gyakran okoz fejtörést az, hogy vajon mit is ajándékozzunk az ünnepelt személynek. Vannak, akik olyan hagyományos ajándéktárgyakat vásárolnak, mint például a bögre, a zokni, vagy a nyakkendő, míg mások mindig valami újat, valami egyedit szeretnének átnyújtani a szeretett személy részére. 

Amennyiben Te is ez utóbbi személyek közé tartozol, vagyis kedveled az egyedi és nem mellesleg nevettető ajándékokat, akkor mindenképpen olvass tovább, mert most eláruljuk, hogy mi a 2015-ös esztendő egyik legkedveltebb meglepetése! Ez a meglepetés nem más, mint az egyedi felirattal vagy grafikával ellátott vicces póló! A vicces póló azért jó, mert kortól és nemtől függetlenül, bárkinek átnyújtható, a siker pedig egyenesen garantált. Többnyire azok az ajándékok a legsikeresebbek, amelyek valamilyen módon utalnak a megajándékozott személy természetére, szokásaira, vagy kedvelt dolgaira. Például, egy olyan férfinak, aki imád horgászni, mi is lenne a legjobb ajándék, ha nem egy olyan vicces póló, amin a horgászattal kapcsolatos grafika szerepel.

Egy kisgyermek számára szeretnénk meglepetést okozni úgy, hogy azzal a szülőket is levegyük a lábukról? Akkor ugyancsak érdemes valamilyen ötletes felirattal ellátott vicces póló mellett dönteni, hiszen egy szép grafika a gyermeket is elvarázsolja, a vicces felirat pedig a felnőtteket szórakoztatja. A vicces póló ideális meglepetés karácsonyra, születésnap, névnapra, vagy akár házassági évfordulóra is. Készíttethető a házaspár mindkét tagjának, hasonló mintával ellátott póló is, amelyet aztán a férj és a feleség együtt is viselhet, ezzel is jelképezve azt, hogy összetartoznak. A vicces póló ajándékozása amolyan „Jolly Joker húzás”, hiszen ezzel a meglepetéssel biztosan nem lehet mellélőni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség

INGYEN szállíttatjuk ki 20.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Pálfi Éva B2W Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Pálfi Éva B2W Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.