Termékek Menü

​Az egyedi póló egyedisége

Gyermekünk ruhatárából természetesen nem hiányozhatnak a pólók sem, amiből szinte biztos, hogy nem csak egy, hanem akár százegy is lehet. Ahány póló, annyi hangulat, amiben nagy szerepe van a ma már nagyon is elterjedt egyedi pólógyártásnak.

Sokszor olyan kívánságot is tudnak teljesíteni, amivel nagyon komoly örömöt tudunk szerezni legkedvesebb családtagjainknak. Az egyedi pólók egyedivé teszik annak viselőjét, amitől sokkal jobban érezhetjük magunkat. Erre szakosodott ez a szakma, aminek mi csak vidám és jókedvű részesei vagyunk. Persze lehet az is, hogy a mi elképzeléseinket kérjük megvalósítani, hogy ténylegesen azt tükrözze vissza, amit mi a külvilág felé szeretnénk képviselni. Ma már sokféle képen érvényesíthetjük elgondolásainkat, és az egyedi pólókészítők éppen ezekben a gondolatainkban igyekeznek segíteni. Egy jó ötlet, egy gondosan eltervezett minta, hatalmas örömet okozhat viselőjének. Vannak ugyan olyan motívumok, melyekből több darab is kapható, hiszen a hasonló gondolkodású emberek szívesen viselnek egyformát, de van teljesen egyedi, saját tervezésű, a különös mentalitásúaknak. Bárki megtalálhatja a szívéhez legközelebb állót, és jó érzéssel viselheti azt. Sokáig teljes egyeduralmat élveztek az egyenruhaszerű, kevésbé színes, minta nélküli műanyag felső ruhák, ingek, pólók. Szerencsére ma már mindez csak a múlt,illetve egy olyan letűnt időszak retró stílus irányzata,amit csak akkor kell viselnünk,amikor ahhoz kedvünk van, és nem belekényszerítve vagyunk annak viseletébe. Az egyedi pólógyártás elégtétel mindazon lázadó embereknek, akik azzal szeretik magukra a figyelmet felhívni, hogy meg merik mutatni önmagukat, illetve felvállalják, amit éreznek, hisznek. Reméljük,még sokáig viselhetjük ezen remek darabokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség

INGYEN szállíttatjuk ki 20.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Pálfi Éva B2W Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Pálfi Éva B2W Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.