Termékek Menü

Érdekesség

2015. 07. 21. 09:44:19

Mindenki szívesen megy meglátogatni egy új szülöttet, amikor már otthon van és nem a személytelen kórházba kell bemennünk. Ilyenkor igyekszünk olyan ajándékokat összeállítani, ami nem csak szép, de annál inkább hasznos, mind a babának, mind pedig az anyukának, illetve a szülőknek.

2015. 07. 21. 09:42:43

Amikor a családba, vagy a barátainkhoz megérkezik a várva várt újszülött, szinte mindenki igyekszik a lehető leghamarabb meglátogatni a csecsemőt, és mivel köztudottan nem illik üres kézzel érkezni, kedves, figyelmes, jópofa babaköszöntő ajándékokkal felpakolva siet a család a legifjabb tagjához.

2015. 07. 21. 09:41:40

Gyermekünk ruhatárából természetesen nem hiányozhatnak a pólók sem, amiből szinte biztos, hogy nem csak egy, hanem akár százegy is lehet. Ahány póló, annyi hangulat, amiben nagy szerepe van a ma már nagyon is elterjedt egyedi pólógyártásnak.

2015. 07. 21. 09:40:39

Mikor kisbabánk kinövi a csecsemőkort, és elkezdi ténylegesen is felismergetni a külvilágot a maga számára, akkor érkezik el a rugdalózó, mint a legkényelmesebb funkciót betöltő ruhadarab csemeténknek. Akadálymentesen kúszhat, mászhat, eshet-kelhet ebben a nagyszerű, és sokszor természetesen nagyon divatos hacukában.

2015. 07. 21. 09:38:48

Még mielőtt megérkezik az az aprócska csoda, akit a szívünk alatt hordozunk majd’ 9 hónapon át, elkezdjük azt a fajta, majdnem hogy kényszeres vásárlást, amit ebben a csodálatos állapotban, szinte minden kismama átél! Annyi babaruhát veszünk, hogy szinte azonnal megtelik a kis szekrény, és leginkább egy újra, nagyobbra lenne szükség, mivel rögtön ki is nőttük a babaruha vásárlás miatt.

2015. 06. 19. 17:10:48

A kisgyermekes szülők bizonyára tisztában vannak azzal, hogy a vásárlás olykor igazi rémálommá válhat, ha a gyermeknek éppen rossz a hangulata. Mivel sok gyermek egyenesen tiltakozik az öltözködés ellen, így a ruhavásárlás is igencsak küzdelmes és hosszadalmas lehet.

2015. 06. 19. 17:05:25

Egy közelgő születésnap, névnap, vagy jeles esemény előtt, igen gyakran okoz fejtörést az, hogy vajon mit is ajándékozzunk az ünnepelt személynek. Vannak, akik olyan hagyományos ajándéktárgyakat vásárolnak, mint például a bögre, a zokni, vagy a nyakkendő, míg mások mindig valami újat, valami egyedit szeretnének átnyújtani a szeretett személy részére. 

INGYEN szállíttatjuk ki 10.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Pálfi Éva B2W Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Pálfi Éva B2W Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.