Termékek Menü
Itt jársz: > >

Hírek

2015. 06. 09. 17:19:39

Babaváró meglepetések után kutatunk? Ha valami igazán különlegessel szeretnénk meglepni a szülőket és a kis csemetét, akkor válasszunk praktikus, hasznos ajándékokat. A méretezésnél mindig figyeljünk oda, hogy az semmiképpen se legyen kisebb, mint a kisbaba, akihez látogatóba megyünk. Segítünk a választásban!

2014. 05. 09. 15:48:35
2014. 04. 27. 21:38:02
A legjobb együtt!
Egyszerűen elkészíthető ötletekkel kedveskedünk Neked,
melyet akár kis vámpírral is elkészíthettek otthon.
Mind ingyenes és az is marad! :)
2014. 03. 21. 15:52:10

Tedd egyedivé az idei Húsvétodat!

Egyszerűen elkészíthető ötletekkel kedveskedünk Neked,
melyet akár kis vámpírral is elkészíthettek otthon.
Mind ingyenes és az is marad! :)

 

2014. 03. 02. 21:56:28

Lucky Vampire Gang bemutatóterem

Ügyfélszolgálatunk új helyre költözött, így sokkal könnyebben elértek minket ezentúl :)

INGYEN szállíttatjuk ki 10.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Moare Design Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Moare Design Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.