Termékek Menü

Bandázz velünk ❤ Ajándék mindenkinek!

Ha feliratkozol BANDAHÍREK hírlevelünkre, ajándékunk egy 1000 Ft értékű vásárlási utalvány* :)

Mint Bandatag olyan infókhoz juthatsz hozzá ezentúl, amit csak a bennfentesek tudhatnak :)

  • Értesülsz minden akciónkról, olcsóbban vásárolhatsz!
  • Elsőként kapsz infót a legújabb termékeinkről, pályázatainkról, ajándékainkról!
  • Most azonnal kapsz egy 1000 Ft-os kupont, amit a következő vásárlásodnál érvényesíteni tudsz!
  • Ingyenesen letölthetsz vicces, kreatív anyagokat, meglepetésnek, játéknak! A vámpíros ajándékok tuti derültséget szereznek majd, bárki is kapja!

Bandázz velünk    Légy Te is Bandatag :)

Feliratkozni BALRA a FELSŐ SAROKBAN tudsz :)

 *Az utalvány kuponkódját e-mailben küldjük el, ezért érdemes valós e-mail címet megadni. Feliratkozást követően küldjük a kupon kódját, melyet a kosaradban a pénztárnál tudsz érvényesíteni. A kupon min. 9.990,-Ft kosárértéktől váltható be és INGYEN SZÁLLÍTÁST is biztosít, így akár 2.290,-Ft-ot is spórolsz azonnal :) Mi is utáljuk a spamet. Adataidat bizalmasan kezeljük. Ha le akarsz iratkozni, bármikor megteheted a hírlevélben található link segítségével.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

INGYEN szállíttatjuk ki 20.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Pálfi Éva B2W Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Pálfi Éva B2W Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.