Termékek Menü
Itt jársz: > >

Kapcsolat

Lucky Vampire Gang bemutatóterem

Eredeti Lucky Vampire Gang termékeket online kizárólag csak itt, webáruházunkban lehet megrendelni, megvásárolni. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni rendelésedet, úgy azt bemutatótermünkben is megteheted, egy előre egyeztetett időpontban.

Címünk: 1146 Budapest, Thököly út 105. (Irodaház II. emelet)

 

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 10.00 - 16.00
Szerda: 10.00 - 16.00
Péntek: 10.00 - 16.00
 
Telefonszámaink nyitvatartási időben: (06-1) 784-5528, (06-20) 388-5400
Amennyiben utolsó pillanatban S.O.S. kellene ajándékodat beszerezned, híjv minket a 20/388-5400 számon, mi pedig igyekszünk segíteni!

E-mail elérhetőségünk: info@vampiregang.com

Webáruházzal kapcsolatos adatok:

Webáruház üzemeltetője: Moare Design Kft.
Adószám: 12986565-2-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-176208

Bankszámlaszám: 10404900-49019418-00000000 (Kereskedelmi és Hitelbank)

További információk a Vásárlási feltételekben.
Törzsvásárlói információk a Legyél Törzsvásárlónk! menüpontban.
Várjuk Viszonteladók jelentkezését!

Üdvözlettel:
Lucky Vampire Gang csapata

INGYEN szállíttatjuk ki 10.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Moare Design Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Moare Design Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.