Termékek Menü
Itt jársz: > >

Kapcsolat

Lucky Vampire Gang bemutatóterem

Eredeti Lucky Vampire Gang termékeket online kizárólag csak itt, webáruházunkban lehet megrendelni, megvásárolni.

Postacímünk: 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi u. 19. 3/19. +36 (20) 388-5400

Amennyiben utolsó pillanatban S.O.S. kellene ajándékodat beszerezned, híjv minket a 20/388-5400 számon, mi pedig igyekszünk segíteni!
 
2019. 12.10-ig SZABADSÁGON VAGYUNK, ez idő alatt csomagokat kiküldeni, sem fogadni nem tudunk. Rendeléseket csak ezt követően dolgozzuk fel és szállítja ki a futárszolgálatunk. Köszönjük türelmeteket!

E-mail elérhetőségünk: hello@babaruhaguru.hu

Webáruházzal kapcsolatos adatok:

Webáruház üzemeltetője: Pálfi Éva B2W Kft.
Adószám: 12986565-2-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-176208/27

Bankszámlaszám: 10404900-49019418-00000000 (Kereskedelmi és Hitelbank)

További információk a Vásárlási feltételekben.
Törzsvásárlói információk a Legyél Törzsvásárlónk! menüpontban.
Várjuk Viszonteladók jelentkezését!

Üdvözlettel:
Lucky Vampire Gang csapata

Nap terméke
Ezt ne hagyd ki!
Már csak 11 db
2.290 Ft 1.490 Ft

INGYEN szállíttatjuk ki 10.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Moare Design Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Moare Design Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.