Termékek Menü

Üdv a Bandában!

Kedves leendő Bandatagunk! :)

Köszönjük érdeklődésedet! Velünk biztosan különleges perceket töltesz majd el! Hidd el vicces amikor nézelődsz, vásárolsz, hordod a cuccainkat, de az is amikor ajándékként adod át zsákmányodat szeretteidnek! Ez lesz a legklasszabb!

Kik is vagyunk? Szülők, akik amikor gyermekük 2004-ben megszületett, körbenéztek és sehol nem kaptak mást, csak csillogó pillangós, masnis kiscicás, habos-babos ruhácskákat, bárhová is mentek. Bajban volt az a szülő, aki gyermekén is szerette volna viszontlátni saját vagány, humoros, alternatív, rocker, vagy kissé extrém stílusát.

Mivel már akkor számos hazai divatcégnek terveztünk kollekciókat elhatároztuk, hogy Magyarországon elsőként megvalósítjuk az extrém gyerkőcök divatját, mely újszülött kortól egészen a kamaszkorig (56-152-es méret) nyújt segítséget a különlegesen öltözködő kis "vámpírok", "energiavámpírok" számára :) Azóta is egyedülálló a kollekciónk, rengeteg híres/hírhedt hazai büszkeségünk és gyerkőcei viselik nagy örömmel különleges, designer darabjainkat.

13 éve élvezzük a bizalmatokat, mi pedig igyekszünk minden egyes rendelésnél meghálálni ezt Nektek! :)

Termékeink puha, tiszta, különösen bőrbarát minőségi alapanyagokból készülnek, nikkelmentes kellékekkel, hazai gyártással(!), biztosítva a kellemes viseletet. A ruhákat és dekorációkat egyedileg tervezzük divattervező iparművész segítségével, az aktuális trendeket figyelembe véve. Kérésre termékeinket egyenként névre szólóan is dekoráljuk, ebben az esetben kérjük lépj velünk kapcsolatba!
Szülők is választhatnak maguknak felsőrészt, így akár az egész család egységesen is viselheti a Lucky Vampire Gang® termékeit.

A Lucky Vampire Gang® márka 2007 óta minden Sziget Fesztiválon kint van, az oda kilátogató magyar és nemzetközi közönség óriási lelkesedéssel viszi haza gyermekeinek, barátok gyermekeinek ajándékul a vadóc kis body-kat, pólókat. Több fesztiválon, rendezvényen, a televízióban és a sajtóban is bemutatkozott a Lucky Vampire Gang®. Termékeink köre a kezdetektől folyamatosan bővül, célunk, hogy a "bandatagok" tetőtől talpig Lucky Vampire Gang® cuccokba öltözhessenek.

Mára már nem csak a gyerkőcök és szüleik viselik szívesen a "vámpíros" darabokat, hanem mindenki, aki szereti a különlegeset, a vagány trendi magyar designer cuccokat.

Lépj be, nézz körül ééééÉÉÉÉÉééés, LÉGY TE IS BANDATAG!

Szeretettel:
Éva :) + LVG csapata

 

A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Moare Design Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A képi anyagoknak, szövegeknek a Moare Design Kft. beleegyezése nélküli felhasználása jogi következményekkel jár.

 

Nap terméke
Ezt ne hagyd ki!
Már csak 7 db
1.990 Ft 1.490 Ft

INGYEN szállíttatjuk ki 10.000,-Ft feletti rendelésedet!

Küldj fényképet és legyél tagja illusztris bandánknak :)

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

A Lucky Vampire Gang webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink minden esetben a készlet erejéig érvényesek. A Lucky Vampire Gang® márka kizárólagos tervezője, gyártója és forgalmazója a Pálfi Éva B2W Kft. A Lucky Vampire Gang® márka szerzői jogi védelmét a Magyar Szabadalmi Hivatal is biztosítja. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. A www.babaruhaguru.hu oldalon és a galériában, valamint a Lucky Vampire Gang Facebook (www.facebook.com/lucky.vampire.gang ) oldalán található képek, valamint a Lucky Vampire Gang elnevezés a Pálfi Éva B2W Kft. jogtulajdonos szerzői tulajdonát képezik. (továbbiakban: szerző). Felhasználásuk, másolásuk kizárólag a szerző előzetesen bekért írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a szerző egyidejű feltüntetésével lehetséges. A forrás megjelölése nélküli akár részbeni vagy teljes egészben történő jogellenes felhasználás, a forrás hiányos vagy pontatlan megjelölése, illetve a szerzői alkotásokra nagymértékben hasonló vagy azzal összetéveszthető rajzokkal, grafikai mintákkal ill. más azokra utaló bármilyen egyéb megjelenésekkel való üzletszerű haszonszerzés, illetve a Lucky Vampire Gang, mint rajzolt grafikai és szövegezett ötlet saját eredetű ötletként való népszerűsítése esetén a jogellenes használatért a szerzőt az alábbi kötbér illeti:  bruttó 39.900 Ft mintánként /termékenként / vagy más olyan fizikai egységenként, melyen a tiltott jelölések találhatóak naponta. A honlap látogatója az oldalon történő böngészéssel tudomásul veszi ezen érvényes kötbérkikötést. Tájékoztatjuk, hogy kötbér nem túlzó, hiszen a Lucky Vampire Gang termékek eladásából befolyó bevétel alapján került mint elmaradt haszon kiszámításra. A nem túlzó kötbért vita esetén a bíróság sem módosíthatja.
A www.babaruhaguru.hu oldalon elhelyezett szövegek engedély nélküli (nem magáncélú, azaz nem otthoni olvasásra történő)  felhasználása díjköteles. A jogtalan felhasználás díja bruttó 19.900 Ft szavanként, naponta, melybe a pontatlan idézés is beletartozik.
A fenti szabályok betartását piackutatás formájában munkatársaink heti rendszerességgel ellenőrzik, a bizonyításra vitában a jogsértés napján felvett közjegyzői ténytanúsítást alkalmazzuk, amely közokirat.